22.000 dollarin palkkio Panchen-lamaa koskevista tiedoista

Internetsivu tarjoaa 22.000 dollarin palkkion tiedoista, jotka johtavat yhteyteen Panchen-laman kanssa. Panchen-lama on Tiibetin buddhalaisuuden toiseksi korkea-arvoisin henkilö, jonka olinpaikka ei ole ollut tiedossa vuoden 1995 jälkeen.

Grand Rapidsista, Michiganista kotoisin oleva, Panchen-laman keskuspaikan, Tashilhunpon luostarin kotisivujen ylläpitämisen avustaja, Glenn Freeman sanoi, että palkkiota tarjotaan, koska tähän mennessä ei ole saatu tietoja Panchen-laman olinpaikasta.

"YK ja Punainen Risti ovat yrittäneet, joten luostari ja muut Panchen-lamasta huolissaan olevat päätyivät tähän ajatukseen toivoen, että se johtaisi yhteyteen Panchen-laman kanssa."

Freeman sanoi, että Panchen-lama lähestyy ikää, jossa hänen uskonnollinen harjoituksensa vaarantuu ellei hänen anneta jatkaa uskonnollisia opintojaan.

22.000 dollarin palkkio muodostuu yksityisten henkilöiden lahjoittamista varoista. Freeman sanoi, että lahjoittajien henkilöllisyydet pidetään salassa, koska tarkoituksena on löytää Panchen-lama eikä keskittyä lahjoittajiin.

Tiibet-uutisten alkuun

Arkistoon

Aloitussivulle